Puhkemaja

Kus sa peatud?

Puhkemaja on kõigi mugavustega ja siin on olemas kõik,
mis mõnusaks puhkuseks vajalik:
– 3 magamistuba, 8 voodikohta
– avar kaminaga elutuba
– köök pliidi, külmiku, kohvimasina ja nõudega
– saun, dušš, WC
– tekid, padjad, voodipesu, käterätikud
– TV
– internetiühendus
– terrass, väligrill, lõkkease
– tiik
– võrkpalliplats
– telkimisplats
– laste mänguväljak

Magamistoad

1. magamistuba: 1 kahekohaline voodi, 1 ühekohaline voodi
2. magamistuba: 3 ühekohalist voodit
3. magamistuba: 1 kahekohaline voodi

Saun

Saunaskäik ei ole ainult meeldiv, vaid ka kasulik teie tervisele. See parandab vereringet, leevendab stressi, aitab lõdvestuda ning võib aidata ka unekvaliteeti parandada.

Meie puhkemaja juures olev saun pakub ideaalset võimalust lõõgastumiseks ja keha ning vaimu turgutamiseks. Traditsiooniline puuküttega saun on valmis soojendama teie meeli, pakkudes autentset ja meeldejäävat saunakogemust.

Mugavused puhkemajas

Meie puhkemaja köök on kujundatud armastuse ja tähelepanuga, et pakkuda teile kõike vajalikku isetegemise rõõmuks. Siit leiate kõik, mida on vaja meeldejäävate söögikordade valmistamiseks.

Duširuum on rohkem kui lihtsalt pesemiskoht – see on spaataoline pelgupaik, mis aitab teil taastada nii keha kui vaimu. Nautige puhtust ja lõõgastust! Tualettruum on varustatud kaasaegsete sanitaarseadmetega ja kujundatud stiilselt, et luua puhas ja kutsuv keskkond.

Mänguväljak

Puhkuse ajal tahavad ka lapsed mõnusalt aeg veeta. Mis võiks veel parem olla kui teha seda aktiivselt ja värskes õhus.

Suplus tiigis

Maaliline tiik, kus jahutada enda palaval päeval, karastada end peale kuuma sauna või raviva tiigimudaga kosutavaid protseduure teha.

Terrass

Suur terrass on ideaalne koht, kus värskes õhus aega veeta. See on koht, kus hommikukohv maitseb paremini ja õhtune tähistaeva vaatlus muutub unustamatuks.